""

Ha az eredeti fogak épek és használhatóak egész életünk során, az a legoptimálisabb.

A pótlások, fogbeültetés csak a második helyre kerülhetnek, amíg jó az örökölt, természetes fog. Azért, hogy ez sokáig így maradjon, tenni és áldozni is kell!

A professzionális (szakember által végzett) és otthoni fogápolás együtt képes minimálisra csökkenteni a fogorvosi beavatkozás gyakoriságának szükségességét.

Fogászati állapotfelmérő vizsgálat

A vizsgálat során  nem csak egy fogat tekintünk meg, hanem a szájüreg, a rágóképesség és esztétikum egészétnézve teszünk javaslatot a szükséges beavatkozásokra. Fontos ez az igen rossz prognózisú szájüregi daganatok korai felismerése miatt is (stomato-onkologiai szűrés).
helytelenül végzett fogmosás azonban nem éri el célját. Hasonlóképp a rossz időpontban, vagy alkalmatlan eszközökkel próbáljuk fogaink épségét megőrizni, nem járunk sikerrel, a befektetett idő és energia kárba vész. Tévedés, hogy csak a gyerekeket kell megtanítani fogat mosni.
Jöjjön el és győződjön meg róla miért kell az úgynevezett állapotfüggő fogmosási technikát alkalmazni, ha eredményt szeretne elérni.
Rendelőnkben szakképzett dentalhigienikus vezetésével sajátíthatja el a gyors, testre szabott, és hatékony fogápolást. Megmutatjuk, hogyan ellenőrizheti saját maga a tisztítás eredményességét.